На 24 май по традиция  Русе празнува с шествие с представители на

...
</TD
>На 24 май по традиция  Русе празнува с шествие с представители на
Коментари Харесай

Шествие, концерт и награждаване на ученици за 24 май в Русе

На 24 май по традиция  Русе празнува с шествие с представители на русенските учебни заведения, концерт и награждаване на възпитаници.

Шествието стартира в 10:30 ч, като от СУ " Христо Ботев “ барабанчиците от НУИ " Проф. Веселин Стоянов “ и XIII Общински гвардейски отряд към Младежки дом –  Русе ще предвождат носещите българския трикольор, а от ПГДВА " Йосиф Вондрак “ шествието ще се движи под съпровода на Общинския духов оркестър и Мажоретен състав " Екстрийм “ към Младежкия дом, написа РусеМедиа.

Участниците ще се придвижват по ул. " Александровска “, като знаменните групи и учебните блокове ще се съберат пред постройката на община Русе. В 11 ч. стартира празничният концерт от представители на Общинския детски център за просвета и изкуство и Общински юношески дом-Русе.

Тази година церемонията по награждаването с грамоти и плакети на учениците, постигнали високи резултати в своето образование, ще се състои от 12 ч. пред Доходното здание, като е планувано при неприятно време събитието да бъде изместено във фоайето на постройката.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР